POWERFANATICS.com - Bmw fanatikusok oldala
 Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok   Belépés   Regisztráció
POWERFANATICS.com Facebook-on!
1 / 16 oldal Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Következő    Hozzászólások megtekintése:

<   Projektek - EXTREM Így építenek a megszállott Tunerek  »   grafo 3,5 turbo - R.C.S.

veszettkutya
2010.08.22. 07:12   

Szevasz grafó ,mizu veled és a géppel ,lesz belőle valami? Shocked

VESZETTKUTYA
10.82@211 Csabix Motoren Werke THX R.C.S-nek az alkatrész szponzorációért...

kormány mögött ball oldalt :-)    2921    2005.08.01. 12:03
Englishman
2010.06.09. 22:20   

Engem teljesen lelombozott az eset............ tudom kb mennyi ideje készül, milyen alapossággal, amolyan etalon az E30ak között számomra..........hihetetlen hogy vége, és még csak nem is láttam élőben.........,egyben,kész állapotban............ nagyon sajnálom............. Grafó,jobbulást!

ENGLISHMAN Smile

Budapest,Óbuda    1283    2005.09.15. 13:46
m3cabrio2
2010.06.09. 17:10   

Grafó ne add fell kitartás én a kis e30 al a belvárosi táblákat szaggattam ki no meg néha egy két tűz csap,de legalább mindig kiszáltam belőle ez a lényeg!!!Kocsi meg majd ujjá épül. Kacsint Kacsint Very Happy

kecskemét    45    2006.08.23. 17:00
Swari
2010.06.09. 17:06   

Jay350i írta:
Te Grafó
véletlenül sem szeretném ha a sérült gépről képet vagy akáármi mást raknál be, nem akarom így látni és nem vagyok kárörvendő sem, egyszerüen csak nem tudom elképzelni, hogy amint írtad az mtech2 szett hibátlan maradt a kaszni mégis rotty és gondolom igen nagyot kaphatott. Most akkor autó melyik része csapódott be és hogyan törött? Utasfülke is megrogyott?

Kérlek képet tényleg ne rakj be! Csak írj valamit hátha tudok/tudunk valami tanulságot leszűrni biztonságtechnikailag.
Köszi és jobb napokat! Kacsint

A gyári Mtech2 elég masszív ahhoz, hogy kibírjon egy ütközést, nem véletlenül kerül annyiba, amennyi... Grafonak meg gyári volt, nem gagyi üvegszálas Kacsint
Sajnálatos, ami történt, de nézzük a jó oldalát! Motor, spoilerszett, sofőr sértetlen! Smile

Swari
87' 320i

Mikor hol... Most épp Bp.    278    2009.02.08. 01:23
Tds
2010.06.08. 20:38   

Én a teherautóval tanultam meg hogy nem szabad mindenbe belemenni, ha necces várni kell... még néha az e30al is ilyen helyzetbe kerülök... Grafó nagy kár, pedig már Tomit is ráizzítottam a témára... nekem nagyon bejött az autód. A következő még szebb/jobb lesz, egy rutinosabb sofőrrel karöltve Kacsint

Mindent el lehet készíteni egyszerűen és túlbonyolítva.
A nézőpont az igényszint, a lehetőség pedig anyagi kérdés.

info.tdsworks@gmail.com

Székesfehérvár    2396    2005.05.18. 18:01
Jay350i
2010.06.08. 20:17   

Te Grafó
véletlenül sem szeretném ha a sérült gépről képet vagy akáármi mást raknál be, nem akarom így látni és nem vagyok kárörvendő sem, egyszerüen csak nem tudom elképzelni, hogy amint írtad az mtech2 szett hibátlan maradt a kaszni mégis rotty és gondolom igen nagyot kaphatott. Most akkor autó melyik része csapódott be és hogyan törött? Utasfülke is megrogyott?

Kérlek képet tényleg ne rakj be! Csak írj valamit hátha tudok/tudunk valami tanulságot leszűrni biztonságtechnikailag.
Köszi és jobb napokat! Kacsint

4Kg/Le, 100Kg/henger Very HappyVery Happy

Pécs    122    2010.02.23. 22:19
mosós
2010.06.08. 19:50   

Te Grafó! Nagyon szarul nézel ki. Iszol te rendesen? MINDIG A MUTATVÁNYBÓL VAN A BAJ!!! Sad

Megyünk ahogy tudunk!!!

mórahalom    53    2008.09.23. 06:12
Turboá
2010.06.08. 09:10   

NFeri írta:
Turboá írta:

Ezen az éjszakán esett az eső, és 3 macskaköves ,kicsit domború amolyan figyelmeztetően kirakott járdasziget-forgalomelválasztó előtti szakaszon csúszott hirtelen el. Nem szokványos megoldás, de más megoldásban lehet ilyeneket látni. A hirtelen megcsúszás következtében 3.-ban egyből felkapott a két első kerék járdaszigetre ami közvetlen előtte volt szinte pár méteren belül. Aminek következtében azonnal elvesztette az uralmát a jármű felett.
Ezt senki nem tudta volna kivédeni, csak eleve nem forszírozni.
A rutin ebben az esetben nem a lereagálásban , hanem az oly sokszor emlegetett eleve kerülendő szituációban mutatkozott volna meg.

Baszki ezt tuti a helyszinelési jegyzőkönyvből másoltad ki! Very Happy

Nem, de annyi minden összejött ,és pont ott töltött be 3.-ban-hogy egyszerűen már nem tudott mit csinálni. Biztos vagyok benne , hogy nem is számított rá.
Amúgy meg ja, igen hivatalosra sikerült.. Very Happy

A higiénikus fertőtlenít, letakarítja a kórokozókat.
R.C.S.

Soltvadkert, Racing Club..    5185    2005.03.14. 21:22
NFeri
2010.06.08. 09:04   

Turboá írta:

Ezen az éjszakán esett az eső, és 3 macskaköves ,kicsit domború amolyan figyelmeztetően kirakott járdasziget-forgalomelválasztó előtti szakaszon csúszott hirtelen el. Nem szokványos megoldás, de más megoldásban lehet ilyeneket látni. A hirtelen megcsúszás következtében 3.-ban egyből felkapott a két első kerék járdaszigetre ami közvetlen előtte volt szinte pár méteren belül. Aminek következtében azonnal elvesztette az uralmát a jármű felett.
A rutin ebben az esetben nem a lereagálásban , hanem az oly sokszor emlegetett eleve kerülendő szituációban mutatkozott volna meg.

Baszki ezt tuti a helyszinelési jegyzőkönyvből másoltad ki! Very Happy

www.nieszmotorsport.hu
Verseny és Tuning autó szervíz.
06 30 9 715 133

Tahitótfalu    252    2005.09.20. 19:40
mitju
2010.06.08. 08:59   

grafo írta:
kösz srácok!
gumiégetés nem a műfajom! Very Happy

Az a lényeg kisgyerek ,hogy te egyben vagy,balesetet,asszonyt túllehet élni,állítólag!
Én is firkáltam már,, igaz lóról de ott is nagy volt a tempó de egyből visszaültem!kitartás.......

Éljen a függetlenség!

b.a.z megye    587    2005.05.02. 13:37
Turboá
2010.06.08. 08:48   

Talán annyit el lehet mondani nektek, ( tekintve, hogy mindenki jóindulattal,aggodalommal kommentált), hogy bejáratási fázis 2. lépcsőjében járt 0,5 bar csúcsnyomással.
Már benne volt kb 800km 0,2bar nyomással, és nem volt vele baja Grafónak, próbálta , autózott vele. A fokozatosság elvét tartva 3 tizedes emelés történ 2 hete. Száraz úton tapadás határon gyorsult 2. fokozatban. A kocsi nagyon kiegyensúlyozottan, és kezelhetően, kimondottan jóindulatúan viselkedett.
Az elmondásos baleset helyszínén való utólagos szemle alapján

Ezen az éjszakán esett az eső, és 3?macskaköves ,kicsit domború amolyan figyelmeztetően kirakott járdasziget-forgalomelválasztó előtti szakaszon,( melyek váltakozva az aszfaltcsíkkal, a forgalom elválasztó előtt ,enyhe kanyarodó ívben) , csúszott hirtelen el. Nem szokványos megoldás, de más megoldásban lehet ilyeneket látni. A hirtelen megcsúszás következtében 3.-ban egyből felkapott a két első kerék járdaszigetre ami közvetlen előtte volt szinte pár méteren belül. Aminek következtében azonnal elvesztette az uralmát a jármű felett.

Komoly autók száraz úton is produkálnak ugyan ilyet, ismerni kell az "elnyomott szakaszon , az útburkolat minőségét, úthibákat, a forgalmi szituációk teljes lehetőségét , a kocsi jellemző tulajdonságait, adott esetben az éppen aktuális rajta lévő gumipár képességeit ,és ezt a mindenkori időjárási viszonyok függvényében összegezve kezelni, a meglepetések elkerülése végett.
Egy ilyen , "viszonylag gyengébb teljesítményű jármű" (Kb 250 Le) is képes egy visszafordíthatatlan -megállíthatatlan , helyzetbe kerülni, egy rossz döntés miatt, a rövid kormány, nagy fékek, és még sorolhatnám milyen menet, és biztonságtechnikai , minőségi ,képességei 100%-án működő ,új alkatrészek beépítése ellenére , és egy jó képességű sofförel. Hát még ha kevésbé gyakorlott.

Úgyhogy forszírozáskor csak óvatosan, folyamatosan gyanakodva akár előtte egyszer végigmenni a már egyébként jól ismert útszakaszon.
Személyes vélemény : vizes úton nem autózom tempót.max 1-2-be felkapartatom. A 3. fokozat már 100 feletti sebesség ,ahol minden gyorsan történik és a tehetetlen felúszó tömeg önálló életre kel.

A hozzászólást 0 alkalommal szerkesztették, legutóbb 2010.06.08. 09:05 (3).

A higiénikus fertőtlenít, letakarítja a kórokozókat.
R.C.S.

Soltvadkert, Racing Club..    5185    2005.03.14. 21:22
Zsaat
2010.06.08. 07:48   

Ne bassz!! Sad sajnálom. Még meg se volt töltve rendesen, ez a csúzli Sad

Cegléd    115    2005.06.29. 23:46
Bandita
2010.06.07. 20:39   

345i írta:
Bandita írta:
m3cabrio2 írta:
jobbulást

szintúgy jobbulást kívánok mint bazsi,kívánom hogy gyorsan összeálljon újra a technika,aztán legközelebb már gumitégetve lássalak a városban... Kacsint

szerintem meg inkább el kellene gondolkozni...
sokkal nagyobb baj is lehetett volna.
te is es mások is otthagyhatták volna a fogukat.

nem tudom rájöttel-e, hogy NEM JÁTEK!!!
egy halálos fegyvert kaptál a kezedbe, melyet tudni kell használni.

Ennek ellenere persze sajnálom, ami törtent, de, ha kapok egy maflást, legközelebb nem futok bele...
rohadt nagy vezetesi tapasztalatot igenyel egy ilyen auto, milött elkezdessz vele harcoskodni.

es ha ezeket nem ismered el, akkor inkább az origamit ajánlom helyette.

de szerintem Attila is beszelget veled ilyenekröl mostanság, hisz ök adták a kezedbe a fegyvert. es gondolom ök is felelôsseget ereznek.

Tényleg igazad van joci, ésszel kell lenni,néha elgurul a gyógyszer Mindenkinél,és könnyen megvan a baj, ...egy gyöngécske masinával is,nemhogy egy ilyen erőgéppel...mondjuk szerintem itt a fórumon a többség elmondhatja,hogy voltmár úgy,hogy csak a szerencsén múlott sokminden...és sajnos erre nemszabad alapozni..de másodjára az ember csak óvatosabb lesz már... namind1,bíztos vagyok benne,grafó is tanult belölle,s máskor óvatosabb lesz....meg sztem kicsit mi is....vigyázzunk magunkra,meg másokra is Kacsint

Kecskemét    2915    2005.07.29. 00:47
grafo
2010.06.07. 19:33   

Teljesen igazad van Joci!

Tényleg sok minden lehetett volna. De nem lett. Szerencsére. Mákom volt.

Tomi meg más, de mégis hasonló...

Kecskemét    855    2007.05.30. 19:44
345i
2010.06.07. 18:38   

es ne feledjetek inkább mi törtent, Tomikával.
mielött bárkit biztattok...
bocs hogy belepofáztam

DR. JOZEF REGENKURT
(nőgyógyászati szakrendelés)

MOST!!!
Kézrátételes mellnagyobbítás!!!

Kecskemét    469    2007.11.15. 19:27
345i
2010.06.07. 18:31   

Bandita írta:
m3cabrio2 írta:
jobbulást

szintúgy jobbulást kívánok mint bazsi,kívánom hogy gyorsan összeálljon újra a technika,aztán legközelebb már gumitégetve lássalak a városban... Kacsint

szerintem meg inkább el kellene gondolkozni...
sokkal nagyobb baj is lehetett volna.
te is es mások is otthagyhatták volna a fogukat.

nem tudom rájöttel-e, hogy NEM JÁTEK!!!
egy halálos fegyvert kaptál a kezedbe, melyet tudni kell használni.

Ennek ellenere persze sajnálom, ami törtent, de, ha kapok egy maflást, legközelebb nem futok bele...
rohadt nagy vezetesi tapasztalatot igenyel egy ilyen auto, milött elkezdessz vele harcoskodni.

es ha ezeket nem ismered el, akkor inkább az origamit ajánlom helyette.

de szerintem Attila is beszelget veled ilyenekröl mostanság, hisz ök adták a kezedbe a fegyvert. es gondolom ök is felelôsseget ereznek.

DR. JOZEF REGENKURT
(nőgyógyászati szakrendelés)

MOST!!!
Kézrátételes mellnagyobbítás!!!

Kecskemét    469    2007.11.15. 19:27
powered
2010.06.07. 18:26   

grafo írta:
kösz srácok!

Baszki grafo! Sajnálom. Most bele kell húzni a kandalló eladásba! Egyre pont tudok vevőt... Kacsint

"Magyart az tesz Magyarrá hogy amit alkot az tökéletes, és a világon a legjobb, és olyan küzdőszellemmel van megálldva ami egy másik nemzetben sem él, és nem is fog."
www.pwracing.hu

Pécs    2036    2006.07.17. 19:23
grafo
2010.06.07. 18:17   

kösz srácok!

veszettkutya
2010.06.07. 17:43   

grafo írta:
Kösz Dani a hozzászólást, már vártam! Very HappyVery HappyVery Happy kapsz a fejedre ha találkozunk!! Very Happy talira a sárga puntóval jössz, vagy adjak kölcsön bmw-t? Very HappyVery Happy

Tandem kempingel megyek,felveszlek Kecsón ,hogy ott lehess te is Smile
Félre a tréfát,rázd gatyába hamar..... Kacsint

VESZETTKUTYA

Bandita
2010.06.07. 17:29   

m3cabrio2 írta:
jobbulást

Kecskemét    2915    2005.07.29. 00:47
grafo
2010.06.07. 17:03   

Kösz Dani a hozzászólást, már vártam! Very HappyVery HappyVery Happy kapsz a fejedre ha találkozunk!! Very Happy talira a sárga puntóval jössz, vagy adjak kölcsön bmw-t? Very HappyVery Happy

veszettkutya
2010.06.07. 16:13   

grafo írta:
röviden:

autó megcsúszott kecskemét belvárosában talán 100nál, 70-80-al elkaptam egy parkoló renultot. a kaszni kuka, motor mintha új lenne, mtech2 teljesen meguszta, első két felni ropi, mtech2 kormány görbe, ülés görbe. én annyira emlékszem hogy a biliárd szalonbol kisétáltam és reggel felkeltem. lábam fáj, fejemen kis sérülés, renault tk. hirtelen ennyi.A folytatás nem marad el, a bokros ló meg lesz ülve Smile

Az eredeti sztori ez lehetett:

Arra emlékszem,hogy a billiárd szalonba besétáltam ott nyomtam egy kis LSD-s bélyeget meg opiumos sütit ettem majd sört ittam az algopirinemre mert fájt a fejem közbe több füves cigit is elmajszoltam,többire nem emlékszem csak a rendőrségen tértem magamhoz mikor úgy fürdettek meg mint rambót,tűzoltó slaggal.
Kecskemét belvárosában meg egy idióta renaultos közeledett felém kb 80 al tolatott,mindent megprobáltam hogy elkerüljem az ütközést de túl járt az eszemen és nem sikerült elkerülni a bent ülő haverok szerint. Very Happy
Jobbulást..... Kacsint

VESZETTKUTYA

veszettkutya
2010.06.07. 16:00   

Jaszkarisztál mi? HULIGÁÁÁÁN!!! Részvétem a kocsiért,bevallhatom fel locsoltam olajal a betont mert irígykedtem kicsit.

VESZETTKUTYA

BOLTON325IA
2010.06.07. 15:54   

Oda az egyik legszebb!

kár érte.

OO==[][]==OO

Szigetvár    372    2006.02.11. 14:57
SirCsak
2010.06.07. 11:04   

mokuss007 írta:
grafo írta:
"a folytatás nem marad el, a bokros ló meg lesz ülve Smile"

helyes !ez a jó hozzáállás. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

így van, ez a jó hozzáállás Kacsint mr "beszéltünk már?" Úr Very Happy

driftmasters.net
sircsakdrift.hu

Kecskemét    492    2006.10.30. 10:21
Hozzászólások megtekintése:   
<Előző téma megtekintése | Következő téma megtekintése> Időzóna: (GMT +1 óra)

1 / 16 oldal
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Következő
Tartalomjegyzék  »   Projektek - EXTREM Így építenek a megszállott Tunerek

Új téma nyitása     Hozzászólás a témához

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.
Vissza az elejére