Sziasztok
Bár elég rég vagyok a fórum tagja (volt is, van is BMW-m)'90-ben volt az első e21 323i-m, még nem írtam ide soha.
Most viszont úgy gondolom, jó lenne megörökíteni egy e46 330d rendberakását. Valószínűleg nem egyik pillanatról a másikra fog elkészülni a gépezet, mert (sajnos) nem vagyok Rotschild dinasztia leszármazottja
A rövid történetem ezzel az autóval úgy kezdődött, hogy legalább egy éve eldöntöttem: nem elég erős a családi "kombinénk" (e46 320d fl utáni).
Igaz,a 20d euro 4-es motorral rendelkezik, plusz a protechnikéknél írattam hozzá a mororvezérlőt és egész jól tol,de rohadt automata...
Pár hónapja nézegetem a német autóhirdetési oldalakat, de a jó autókat pár nap alatt elviszik. Volt olyan, hogy felhívattam egy eladót, aki közölte, hogy annyian jelentkeztek az autóért, hogy már nem is annyi az ára, amennyiért hirdette...
Végül itthon találtam meg "az autót",egy kereskedés internetes oldalán a hahu-n. -Szerintem sokan nézegettétek
201.000 kilométerrel árulták hahaha. Már a képeken is látszott, hogy nem annyi az annyi ( ma lekértem a szervíztörténetét, épp a duplája).
Amit az autóról tudni érdemes 2004 02 havi M technik, és az automatán kívül szerintem alig van extra amit ne szereltek volna bele.
Sajnos a német tulajdonosa nagyon sok mindent tönkre tett benne, a gyári navi,-cd vezetékeket elvagdosta, a 2 din-es gyári helyre egy fadarabból kivágott lap került, - vicc kategória. Futó ledfények, angel eyes ami stroboszkópozik. Minden, mi "szem-szájnak ingere" (gyorsan kitéptem a vezetékeit

) mikrokapcsolók stb. hatalmas gányolással. A "preciz" német például összekeverte és rossz helyre dugta a klímapanel és a dsc-ülésfűtés stb. egyik stekkerét, természetesen nem működött se a klíma, se a dsc panel.Úgy vettük észre a hibát, hogy az egyik stekker alig ért el a rendeltetési helyéig, ráadásul be sem volt csatlakoztatva. Addig vakaróztunk, amíg szét nem szedtük a komplett boxot, és kiderült, hogy mi lett elkúrva.
A kasztni: a két első sárvédőt-ajtót cserélni kell (Már csak egy jobb első sárvédő kell), a csomagtér ajtót is kikezdte az idő vasfoga, de ezenkívül rendben van.
A futóműről: A kurva anyjáig le van ültetve, a trélerről alig tudtunk le-fel állni, cserébe nem lenne vesekövem,viszont holnap megyek suplex erősített normál rugókat venni, hál istennek már itthon is lehet kapni ezt a márkát, régebben külföldről lehetett rendelni.
A fékekből összesen talán az egyik fog, a próbakörnél majdnem összecsuktam az autót egy gyár területén. Nem mondták, hogy nincs fék
A motorról: Az eladó beröffenti a motort, teljesen le volt fagyva minden, azonnal indult, gyönyörűen jár, vár egy pár percet, hogy melegedjen, majd elkezdi túráztatni. iszonyatos surrogó hang, azt mondja nekem az ember: hallod, hogy tölt a turbo?-Tuningoltatta a német tulaj. Hallottam tényleg, de a próbakör után nem estem hasra. Mint egy sima 184 lovas...
Ma este nézegetjük a motorteret, erre mit látunk? A nyomócső le van csúszva a motornál... visszarakjuk, de sajnos a lefogató zéger szerű fémgyűrű egyik fele le van törve. Na mindegy, közben találtunk még egy vákuumcsövet ami az egr-ről hiányzott. -Vigyük ki rendszám nélkül az utcába, próbáljuk ki, milyen ha nincs lecsúszva a nyomócső

-gondoltam. -Hát fék nélkül nagyon óvatosan bántam a gázpedállal, de igen meggyőző lett a vonóerő

Na mára ennyi, mert megyek dolgozni, de megpróbálok gyorsan képeket feltölteni a járgányról.
Addig is: Üdv
Sajnos csak a "saját autóm képeihez" tudtam feltölteni képeket, valaki tudna segíteni, hogyan tudom a kommenthez is beszúrni? előre is köszönöm.