POWERFANATICS.com

 Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok   Belépés   Regisztráció
1 / 1 oldal     Hozzászólások megtekintése:

<   Rendezvények - Találkozók  »   8. Nemzetközi POWERFANATICS.com BMW találkozó Velence 2016

admin
2016.08.09. 09:35   

Site Admin
8. Nemzetközi POWERFANATICS.com BMW találkozó
Velence 2016 Augusztus 12-14.


facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1717434921849906/

Egy eredeti, hamisítatlan BMW találkozóra vágysz? Ahol csak a kocsid és te számítasz?! Rengeteg autós programmal, felvonulással?

Akkor itt a helyed a 8. Nemzetközi POWERFANATICS.com találkozón augusztus 12-14. Velencén a Drótszamár kempingben. Itt hatalmas területen, közvetlen vízparttal, szépségversennyel, felvonulással, és rengeteg programmal várunk benneteket.

A gazdaság dübörög, az árak az egekben, de a mi jegy áraink csökkentek, hogy minél több fanatikus részt tudjon venni egy hamisítatlan találkozón.

Jegy információ:

Szombati napi jegy: 3.500,- Ft / Fő
3 napos hétvégi jegy: 5.500,- Ft / Fő

Pénteken csak hétvégi jegy váltható. A jegyek tartalmazzák a sátrazást, áram és víz használatot. Strand használatot. Összes programban való részvételt. Esti buliban való részvételt.
14 éves korig, szülői felügyelettel a rendezvény ingyenesen látogatható.

Helyszín:
Drótszamár Park és Kemping
Cím: 2481 Velence, Kemping utca 2.
Google Maps-en https://goo.gl/5s0KAH GPS kordináta: 47.238359, 18.642521

Kedvcsináló videó:

YouTube https://youtu.be/vmpfVKJ5E3k - Vimeo https://vimeo.com/178146196

Hivatalos flyer:
Hivatalos program:
facebook borítókép:
A Kemping bemutatkozása:
A kempingünk a Velencei-tó partján található, közvetlen vízparttal, kiépített stranddal, játszótérrel, ősfás parkkal, 9 hektáros területtel. Kőhajtásnyira van a Velencei-hegység, mely számtalan érdekességet, természeti szépséget és lehetőséget kínál. Ez az ország egyetlen helye, ahol kis túlzással kijelenthető, hogy az egyik lába a Velencei-tó hűs (nem is olyan hűs, de erről majd később) habjaiban ázhat, míg a másik a Velencei-hegység legszebb pontjait taposhatja.

A 680 méter hosszú partszakaszunk biztosítja, hogy zavartalanul élvezhesse a fürdés, úszás örömeit, ráadásul az egyik szakaszon ezt a házi kedvencével együtt is megteheti, mások zavarása nélkül. Ezzel már azt is elárultuk, hogy Önnel együtt a négylábú házi kedvencét is szívesen látjuk. Visszatérve a vízre, örömmel emeljük ki, hogy a Velencei-tó kiérdemelte a „Napfény-tava” jelzőt, melynek alapját az biztosítja, hogy az éves átlagot jelentő 2050 napsütéses óra hatására a víz hőmérséklete rendszeresen eléri a 26 fokot, s ezzel ez Európa legmelegebb tava.

Az aktív pihenését – a kempingen belül – számtalan sportolási lehetőség biztosítja. Röplabda, strandröplabda, asztalitenisz, görkorcsolya, gördeszka, petanque, tollaslabda várja a sportolni vágyókat, de a hatalmas szabad zöldterületek tovább bővítik a lehetőségek tárházát. Sportszereket és természetesen kerékpárokat a kempingünkben kölcsönözhet.

Házirend:

1. A belépő megvásárlásával Ön elfogadta a rendezvény házirendjét, általános szerződési feltételeit és a biztonsági rendszabályait, valamint tudomásul veszi, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik, és ha szükségesnek érzik, szankcionálják.

2. A rendezvény területén minden látogató köteles a KRESZ előírásait teljeskörűen betartani. Szigorúan tilos az előzgetés, driftelés, gumiégetés, felesleges körbe körbe autózgatás és az ablakban ülve illetve géptetőn, csomagtérajtón való utazgatás fokozottan veszélyes! Valamint a nem biztonságos gépjármű vezetés minden egyéb módja. A házirend megszegőit azonnali hatállyal kiutasítjuk a rendezvényről.

3. A gyep, és a közlekedő útvonalak parkolásra és sátorozásra szolgálak, az autóval rajta csúszkálókat, 20km/h maximális sebességet átlépőket, azonnal eltávolítjuk és véglegesen kitiltjuk a rendezvényeinkről. Este 22:00 ótán reggel 9:00 ig a felesleges autó használat, zajjal járó egyhelyben történő túráztatás szigoruan tilos!

4. A rendezők a rendezvény területén, illetve annak ideje alatt a látogatók által okozott balesetekért, valamint az ebből eredő károkért felelősséget nem vállalnak. Minden nagykorú személy (kiskorú személy esetén kísérője) felel az okozott kárért és annak megtérítéséért.


5. A helyszínen a belépőjegy megvásárlása után. A rendezvény ideje alatt karszalagját mindvégig csuklóján kell viselnie, amelyet a rendezők bármikor ellenőrizhetnek.

6. Belépőjegye Önt feljogosítja a rendezvény területére történő belépésre, azonban nem jogosítja fel semmilyen kereskedelmi vagy reklámtevékenység végzésére a rendezvény területén.

7. A sérült – átragasztott, elvágott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, bármely más módon manipulált, stb. – karszalag érvénytelen. A megrongálódott, elveszett karszalagot a rendezők nem pótolják vagy cserélik. Ilyen esetben a rendezvény további látogatásához új belépő váltása kötelező.

8. Karszalaggal nem rendelkező vagy hamis karszalaggal rendelkező személyeket azonnal eltávolítjuk a rendezvény helyszínéről, ellen rendőrségi intézkedést kérünk és rendőrségi eljárást indítunk.

9. Karszalagja a rendezvény első napján Péntek 10:00 órától jogosítja Ön fel a rendezvény területén történő tartózkodásra, amely a rendezvény utolsó napjának Vasárnap 18:00 óráig tart.

10. A 14. (tizennegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú cselekvőképes kísérővel léphetnek be a rendezvény területére, és csak nagykorú cselekvőképes kísérővel tartózkodhatnak ott.

11. A rendezvény területén szigorúan tilos az engedély nélküli szórólapozás, az árusítás, a standépítés, valamint a tiltott szerencsejáték és fogadás. Megsértése büntetőjogi és kártérítési eljárást von maga után.

12. A tűzrakás, grillezés kizárólag az arra kijelölt helyeken és eszközökkel engedélyezett.

13. A rendezvény területén szigorúan tilos az ittas vezetés. Az ittasan vezető személyek ellen rendőrségi intézkedést kérünk, azonnal eltávolítjuk és véglegesen kitiltjuk a rendezvényeinkről.

14. A rendezők a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében fenntartják a jogot arra, hogy a rendezvény területére bevihető tárgyakat, eszközöket korlátozza. Így különösen tilos a rendezvény területére kábítószert, pirotechnikai eszközt, robbanékony, mérgező vagy gyúlékony anyagot tartalmazó tárgyat vagy eszközt, továbbá lőfegyvert, 8 centiméternél hosszabb vágó élű kést, pillangókést, rugóskést, gázsprayt, ólmosbotot, viperát, 50 centiméternél hosszabb fémláncot, dobócsillagot, csúzlit, illetve egyéb, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről szóló mindenkori jogszabályban – jelenleg a 175/2003. (X. 28.) Korm. rendeletben – meghatározott, közbiztonságra különösen veszélyes tárgyakat bevinni.

15. A rendezvény területére a jogszabályban meghatározott segítő kutyákon, vakvezető kutyákon és rendőrségi kutyákon túlmenően kizárólag az általános közfelfogás szerint szelíd, a Látogatók és mások életére, egészségére, testi épségére veszélyt nem jelentő, pórázon vezethető háziállatok (házi kedvencek, tipikusan: kutya, vadászgörény, egyes rágcsálófajták, stb.) léptethetőek be, díjmentesen, és csak gazdájuk által. A közepes és nagytestű kutyák esetén a szájkosár kötelező.

16. Látogató tudomásul veszi, hogy a rendezvényekről hang- és képfelvételt készíthetnek a rendezők, szerződéses partnerek, közreműködők, illetve egyéb harmadik személyek. Ennek megfelelően a látogató a rendezvényeken történő részvétellel kifejezetten hozzájárul arcának, megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és közléséhez, azzal, hogy kizárólag kifejezett beleegyezésével nevesíthető.

17. A kereskedelmi és vendéglátó egységekben 18 (tizennyolc) éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal a rendezvény területén tilos kiszolgálni. A hatályos jogszabályok alapján kábítószernek minősülő anyagok fogyasztása a rendezvény területén is tilos, azt a törvény bünteti.

18. A rendezvény ideje alatt a helyszínen a szervezők és a kemping szabályzata érvényes mindenkire.
A szervezőség fenntartja a jogot, hogy bármilyen rendbontás vagy szabály be nem tartása esetén azonnali hatállyal kizárja bármely résztvevőt, aki továbbá nem vehet részt a rendezvényen!
A rendezvényt Mindenki csak és kizárólag saját felelősségére látogathatja! A szervezők semmilyen anyagi és erkölcsi felelősséget nem vállalnak az esetlegesen keletkezett károkért.

19. A látogatók belépéskor tudomásul veszik, hogy értéktárgyaikért kizárólagosan felelnek. őrizetlenül hagyott tárgyaikért a rendezők felelősséget nem vállalnak.

20. Észrevételeivel, panaszaival és ötleteivel az információs pultnál és a vevőszolgálat munkatársaihoz fordulhat. Kérjük, a talált tárgyakat az információs sátornál adja le, elveszett tárgyait ugyanitt keresse!

Jó szórakozást kiván a POWERFANATICS.com csapata.


Informationen in deutscher Sprache

POWERFANATICS.com feiert heuer den 8. Geburtstag im Rahmen des Internationalen BWM Treffen in Velence vom 12. Aug – 14. Aug!!

Wir heißen euch erneut an einem See willkommen und versprechen euch, dass wir heuer ein viel fetteres Treffen für euch vorbereitet haben als ihr bislang erleben durftet.
Die Location ist am See Velence im Camping “Drótszamár”.

Wie haben euch heuer neben den gewöhnlichen BMW Programmen auch diverse Wassersportprogramme vorbereitet.
Außerdem wollen wir verkünden, dass wir diesmal viel mehr Aussteller mit noch größeren technischen Außergewöhnlichkeiten für euch parat stellen.
UVM: Rennautos, Programme, Internationaler Club, Wakeboards, Bikinishows, Parties, Ausfahrt, Competitions, Strand Tag und Nacht!
Für die ersten 50 Gäste haben wir ein besonderes “Zuckerl”: sie bekommen ein Shirt geschenkt, die ersten 500 Gäste bekommen Halsbänder und alle anderen Sticker als Erinnerungsgoodies.
Wir schicken euch bald das detaillierte Programm.
Genießt die Zeit bis dahin, ruht euch aus; wir freuen uns schon auf euch!

Event location:
Drótszamár Park és Kemping
Adresse: Ungarn 2481 Velence, Kemping utca 2.
Google Maps https://goo.gl/5s0KAH
GPS: 47.238359, 18.642521

   1305    2005.11.25. 01:11
Hozzászólások megtekintése:   
hirdetési felület
 
<Előző téma megtekintése | Következő téma megtekintése> Időzóna: (GMT +2 óra)

  1 / 1 oldal
Tartalomjegyzék  »   Rendezvények - Találkozók

Új téma nyitása     Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

 
Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Vissza az elejére