| |
|
veszettkutya
|
2006.07.16. 20:03
|
|
|

|
| kisrizso írta: | | turbo írta: | | kisrizso írta: | | turbo írta: | Köszönöm! |
helo Turbo
Lenne pár kérdésem
Te milyen befecsiket használsz?
És a rendszernyomás szabályzód az milyen?
|
Hi!
Én punto gt befecsiket használok 240 cmm esek.
A rtendszernyomás meg 3 bar os ami egy nagyobb bmw-böl való szabályzó biztosit, de ha lessz rá keret veszek egy állitható benzinnyomás szabályzót. |
A nyomás szab.végén van vákuum cső ami a szivó csonkra megy? |
Van.
|
|
kormány mögött ball oldalt :-) 2921 2005.08.01. 12:03 |
|
|
veszettkutya
|
2006.07.16. 20:00
|
|
|

|
| Csuti_E30 írta: | | turbo írta: | | Turboá írta: | | turbo írta: | Turboá!
Kellene nekem olyan ventilátor amit az m10 hütőre fel lehet rakni,multkor mondtad hogy valamelyiknek a klima ventilátorja jó és van is neked.
Mit szeretnél érte kapni?
Azért szeretném kicserélni elektromosra mert a gyári lapát beleért a burkolatba és mindent vitt magával,maradt vagy egy lapátom | E23 klímaventillátor.Brutális hang,két fodulat,konkrét szecskavágó. 15000- NETTÓ! :-DJa és ha töltöd a légnyelit ,akkor pántold át légyszi,mert az 1,...bar szétnyomja a finom sziloplasztos gyári összeszerelést... |
12000?
A mérőnél meg nem is gondoltam erre hogy szétnyomhatja a nyomás úgyhogy átfogom rakni,mondjuk eddig szerencsére jól vizsgázott.
Tegnap széthullot a vízpumpám ,legalábbis ha jól láttam a házon van egy kis lukacska és ott sprickol ki a víz úgyhogy cserélhetem ezt is.
Mennyiért vesztegetnek egy ilyet? |
helló!
vízpumpa:
a gyári az NT autónál 28e, ismerek egy srácot szerintem kb 20ére hoz neked ha kell.
utángyártott bárdinál: Quniton Hazel ~7e; DOLZ ~7e; HQ ~5e ezek közül nem tudom melyik az elfogadható minőseg, (ha egyáltalán van) ezen árakat én tudom neked adni, félre ne értsd nem ezzel foglalkozom, csak hozzájutottam 30% kedvezményhez:)
Csuti |
Szia!
1db DOLZ rendel.
Mikor mehetek érte?
|
|
|
|
kisrizso
|
2006.07.16. 19:59
|
|
|

|
| turbo írta: | | kisrizso írta: | | turbo írta: | Köszönöm! |
helo Turbo
Lenne pár kérdésem
|
Hi!
A rtendszernyomás meg 3 bar os ami egy nagyobb bmw-böl való szabályzó biztosit, de ha lessz rá keret veszek egy állitható benzinnyomás szabályzót. |
A nyomás szab.végén van vákuum cső ami a szivó csonkra megy? 
|
|
szászvár 103 2006.07.11. 20:19 |
|
|
veszettkutya
|
2006.07.16. 19:57
|
|
|

|
| kisrizso írta: | | turbo írta: | Köszönöm! |
helo Turbo
Lenne pár kérdésem
|
Hi!
A rtendszernyomás meg 3 bar os ami egy nagyobb bmw-böl való szabályzó biztosit, de ha lessz rá keret veszek egy állitható benzinnyomás szabályzót.
|
|
|
|
kisrizso
|
2006.07.16. 19:37
|
|
|

|
| turbo írta: | Köszönöm! |
helo Turbo
Lenne pár kérdésem

|
|
|
|
veszettkutya
|
2006.07.16. 18:23
|
|
|

|
|
|
kisrizso
|
2006.07.16. 15:12
|
|
|

|
| speer írta: | | turbo írta: | Sziasztok!
Leszedtem a vízpumpámat egyben és az lenne a kérdéserm hogyan tudnám levenni rolla azt a buzi lapátot?
Gondolom a 32 es kulcsal,de nem lazul meg a mocsok,milyen menetes,jobb,ball? |
Neeem! Az bal menetes,úgyhogy mintha meghúznád,úgy jön le. Én ütni szoktam kalapáccsal a 32-est,de van hogy úgyis nehezen adja meg magát... |
igen igazad van , bocs! 
|
|
|
|
speer
|
2006.07.16. 14:56
|
|
|

|
| turbo írta: | Sziasztok!
Leszedtem a vízpumpámat egyben és az lenne a kérdéserm hogyan tudnám levenni rolla azt a buzi lapátot?
Neeem! Az bal menetes,úgyhogy mintha meghúznád,úgy jön le. Én ütni szoktam kalapáccsal a 32-est,de van hogy úgyis nehezen adja meg magát... 
|
|
Bp-P.v.vár 1770 2005.05.02. 06:23 |
|
|
kisrizso
|
2006.07.16. 13:54
|
|
|

|
| turbo írta: | Sziasztok!
Én úgy tudom hogy normál, szerintem kell hozzá még egy emberke hogy meg lazuljon! 
|
|
|
|
veszettkutya
|
2006.07.16. 13:48
|
|
|

|
Sziasztok!
Gondolom a 32 es kulcsal,de nem lazul meg a mocsok,milyen menetes,jobb,ball? 
|
|
|
|
Kox
|
2006.07.16. 13:29
|
|
|

Site Admin
|
| E21M20B27 írta: | | Kox írta: | Már csak 3. A 30K -ért vett gépből kibontottam a 6leölőt, a váltót, meg a sportfutóművet(H&R + Koni), meg még néhány apróságot, a kasztni meg a bontóban maradt. Egyémbént most peróbálom beszerelni a sprotfutóművet az ezüstmetálba, már csak a jobb első gólyaláb van hátra, de nem akar lejönni a lengőkar gömbfje, hiába kalapálom mint atom. |
Sok sikert KOX! |
Köfi!! Most adtam neki egy kis fékolajat, az talán az tuti fellazítja annyira a gömbfejcsapot hogy lejöjjön. 
|
F*CK THE FUEL ECONOMY!!!
|
Budapest 832 2005.04.09. 17:36 |
|
|
E21M20B27
|
2006.07.16. 12:12
|
|
|

|
| Kox írta: | Már csak 3. A 30K -ért vett gépből kibontottam a 6leölőt, a váltót, meg a sportfutóművet(H&R + Koni), meg még néhány apróságot, a kasztni meg a bontóban maradt. Egyémbént most peróbálom beszerelni a sprotfutóművet az ezüstmetálba, már csak a jobb első gólyaláb van hátra, de nem akar lejönni a lengőkar gömbfje, hiába kalapálom mint atom. |
Sok sikert KOX! 
|
Csakis E21, esetleg egy kis E21! - GO BIG OR GO HOME
http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=15213
|
Portsmouth - UK 414 2005.08.02. 20:37 |
|
|
kisrizso
|
2006.07.16. 11:46
|
|
|

|
| Csuti_E30 írta: | | kisrizso írta: | | Csuti_E30 írta: | | kisrizso írta: | | Csuti_E30 írta: | | kisrizso írta: | Hali, köszi az infót! Úgy is nyomaték buzi vagyok!
Szerintem nem lessz túl szar , már csak 1 kérdés hogy az olajszűrőn van nekem egy olaj hő mérő gomba, az hol jelez vissza ha gáz van? Meg még 1 hogy onnan csapolom meg a nyomást a túrónak az már szűrt olaj-e?
Királyok vagytok, |
Az M10en gyárilag nem volt olajhőfok mérő, az olajnyomás gomba is a HF-en van az elosztó mellett. Az jó kérdés, hogy a nálad lévő leágazás már a szűrt olajon van-e, esetleg fotód van róla? Neten láttam már olyat, hogy az olajnyomás gombánál volt a turbo leágazás, de pl turbonak a szűrőtartóról van.
Csuti |
heelo
Nekem gyári elág van, és tuti olajhőfok mérő mert szám alapján nézettem meg a gombát és kábel is megy rá, végül is csak kapcsol mert műszer nincs hozzá, de ugyanott van ahol NEX-é, és a szűrő közepéből jön.
Kicsit szar a kép mert rajta van még a gyári légszűrő: Ott van a gumi pipa mögött! |
hümm, érdekes, na majd böngészek az ETK-ban.....
Csuti |
Mi az az ETK? |
Az egy adatbázis melyben a bmwk összes alkatrésze megtalálható, elérhető egy javas verzióban is az interneten: http://www.realoem.com/bmw/select.do
az alvázszámod utolsó 7 jegye alapján megmondja, hogy neked milyen autód volt gyári állapotába
injektornál meg kérdés az, hogy mennyivel akarod tölteni, olyan 0,6-0,7ig úgy tudom, hogy M10nél jó a gyári, de e fölött elkezd szegényedni, de pl turbo kocsija 1bárral is vígan szalad ugyan nem tudom cserélt-e befecsiket.
Csuti
Csuti |
Én az üza rendszer nyomásra gondoltam, mert kimértem hogy alapjáraton 2 bar nyomás van a rendszerben, terhelés alatt pedig 3 körül mozog, tehát a szabályzó csövön a turbó által nyomást küldök akkor mehet ez még fölfelé is, és ugyanígy a gyujtást is tudom tőle elvenni mert az is vákum=több elő gyújtás, nyomás=kisebb előgyujtás! Talán finomítani kell valamennyit de az részlet kérdés. vélemény? Bárki! 
|
|
|
|
Kox
|
2006.07.16. 09:34
|
|
|

Site Admin
|
| Tds írta: | | Kox írta: | | Turboá írta: | Leeezs! Nem hiszed el.... vettem mégegy e23, 745i ,L-jetronic,3200-est. Hengerfejes,de szép állapotú. nagyon egyben van...Sógorom azt mondja kitagad! Mit csináljak? Úgy szeretem őket,hogy mindet meg akarom menteni... -ezek olyanok,mint a dínók...a kihalás veszélye fenyegeti a fajt! :rolleyes:sorbarakom a ház előtt kiállítom őket..és a vasgyüjtő egyszer csak elviszi... |
Engem a saját szüleim akarnak kitagadni a "múzeum" miatt ami a kertbe van. A cigányok meg hozzánk is becsengettek már párszor hogy nem e eladóak a gépek vasnak. Elküldtem a halál faszára őket... | Háyn kocsid is van? 4? |
Már csak 3. A 30K -ért vett gépből kibontottam a 6leölőt, a váltót, meg a sportfutóművet(H&R + Koni), meg még néhány apróságot, a kasztni meg a bontóban maradt. Egyémbént most peróbálom beszerelni a sprotfutóművet az ezüstmetálba, már csak a jobb első gólyaláb van hátra, de nem akar lejönni a lengőkar gömbfje, hiába kalapálom mint atom. 
|
F*CK THE FUEL ECONOMY!!!
|
|
|
Tds
|
2006.07.16. 09:22
|
|
|

|
| Kox írta: | | Turboá írta: | Leeezs! Nem hiszed el.... vettem mégegy e23, 745i ,L-jetronic,3200-est. Hengerfejes,de szép állapotú. nagyon egyben van...Sógorom azt mondja kitagad! Mit csináljak? Úgy szeretem őket,hogy mindet meg akarom menteni... -ezek olyanok,mint a dínók...a kihalás veszélye fenyegeti a fajt! :rolleyes:sorbarakom a ház előtt kiállítom őket..és a vasgyüjtő egyszer csak elviszi... |
Engem a saját szüleim akarnak kitagadni a "múzeum" miatt ami a kertbe van. A cigányok meg hozzánk is becsengettek már párszor hogy nem e eladóak a gépek vasnak. Elküldtem a halál faszára őket... | Háyn kocsid is van? 4? 
|
Mindent el lehet készíteni egyszerűen és túlbonyolítva.
A nézőpont az igényszint, a lehetőség pedig anyagi kérdés.
info.tdsworks@gmail.com
|
Székesfehérvár 2396 2005.05.18. 18:01 |
|
|
Kox
|
2006.07.16. 09:10
|
|
|

Site Admin
|
| Turboá írta: | Leeezs! Nem hiszed el.... vettem mégegy e23, 745i ,L-jetronic,3200-est. Hengerfejes,de szép állapotú. nagyon egyben van...Sógorom azt mondja kitagad! Mit csináljak? Úgy szeretem őket,hogy mindet meg akarom menteni... -ezek olyanok,mint a dínók...a kihalás veszélye fenyegeti a fajt! :rolleyes:sorbarakom a ház előtt kiállítom őket..és a vasgyüjtő egyszer csak elviszi... |
Engem a saját szüleim akarnak kitagadni a "múzeum" miatt ami a kertbe van. A cigányok meg hozzánk is becsengettek már párszor hogy nem e eladóak a gépek vasnak. Elküldtem a halál faszára őket... 
|
F*CK THE FUEL ECONOMY!!!
|
|
|
Tds
|
2006.07.15. 21:34
|
|
|

|
| Turboá írta: | Leeezs! Nem hiszed el.... vettem mégegy e23, 745i ,L-jetronic,3200-est. Hengerfejes,de szép állapotú. nagyon egyben van...Sógorom azt mondja kitagad! Mit csináljak? Úgy szeretem őket,hogy mindet meg akarom menteni... -ezek olyanok,mint a dínók...a kihalás veszélye fenyegeti a fajt! :rolleyes:sorbarakom a ház előtt kiállítom őket..és a vasgyüjtő egyszer csak elviszi... | Képeket kérünk szépen!!! Lehet lessz vevőd 
|
Mindent el lehet készíteni egyszerűen és túlbonyolítva.
A nézőpont az igényszint, a lehetőség pedig anyagi kérdés.
info.tdsworks@gmail.com
|
Székesfehérvár 2396 2005.05.18. 18:01 |
|
|
Turboá
|
2006.07.15. 21:25
|
|
|

|
|
|
kisrizso
|
2006.07.15. 21:20
|
|
|

|
| Csuti_E30 írta: | | kisrizso írta: | | Csuti_E30 írta: | | kisrizso írta: | | Csuti_E30 írta: | | kisrizso írta: | Hali, köszi az infót! Úgy is nyomaték buzi vagyok!
Szerintem nem lessz túl szar , már csak 1 kérdés hogy az olajszűrőn van nekem egy olaj hő mérő gomba, az hol jelez vissza ha gáz van? Meg még 1 hogy onnan csapolom meg a nyomást a túrónak az már szűrt olaj-e?
Királyok vagytok, |
Az M10en gyárilag nem volt olajhőfok mérő, az olajnyomás gomba is a HF-en van az elosztó mellett. Az jó kérdés, hogy a nálad lévő leágazás már a szűrt olajon van-e, esetleg fotód van róla? Neten láttam már olyat, hogy az olajnyomás gombánál volt a turbo leágazás, de pl turbonak a szűrőtartóról van.
Csuti |
heelo
Nekem gyári elág van, és tuti olajhőfok mérő mert szám alapján nézettem meg a gombát és kábel is megy rá, végül is csak kapcsol mert műszer nincs hozzá, de ugyanott van ahol NEX-é, és a szűrő közepéből jön.
Kicsit szar a kép mert rajta van még a gyári légszűrő: Ott van a gumi pipa mögött! |
Csuti |
Mi az az ETK? |
Az egy adatbázis melyben a bmwk összes alkatrésze megtalálható, elérhető egy javas verzióban is az interneten: http://www.realoem.com/bmw/select.do
az alvázszámod utolsó 7 jegye alapján megmondja, hogy neked milyen autód volt gyári állapotába
injektornál meg kérdés az, hogy mennyivel akarod tölteni, olyan 0,6-0,7ig úgy tudom, hogy M10nél jó a gyári, de e fölött elkezd szegényedni, de pl turbo kocsija 1bárral is vígan szalad ugyan nem tudom cserélt-e befecsiket.
Csuti
Köszi Csuti!
Jó éjt! Csá
Csuti |
|
|
|
|
Csuti_E30
|
2006.07.15. 21:05
|
|
|

|
| kisrizso írta: | | Csuti_E30 írta: | | kisrizso írta: | | Csuti_E30 írta: | | kisrizso írta: | Hali, köszi az infót! Úgy is nyomaték buzi vagyok!
Királyok vagytok, |
Csuti |
heelo
Csuti |
Mi az az ETK? |
Csuti
Csuti
|
|
bp 132 2005.11.19. 16:52 |
|
|
kisrizso
|
2006.07.15. 20:34
|
|
|

|
| Csuti_E30 írta: | | kisrizso írta: | | Csuti_E30 írta: | | kisrizso írta: | Hali, köszi az infót! Úgy is nyomaték buzi vagyok!
Királyok vagytok, |
Csuti |
heelo
Csuti |
Ja, és Te mit mondasz a befecsikről?
|
|
|
|
kisrizso
|
2006.07.15. 20:32
|
|
|

|
| Csuti_E30 írta: | | kisrizso írta: | | Csuti_E30 írta: | | kisrizso írta: | Hali, köszi az infót! Úgy is nyomaték buzi vagyok!
Királyok vagytok, |
Csuti |
heelo
Csuti |
Mi az az ETK? 
|
|
|
|
Csuti_E30
|
2006.07.15. 20:09
|
|
|

|
| kisrizso írta: | | Csuti_E30 írta: | | kisrizso írta: | Hali, köszi az infót! Úgy is nyomaték buzi vagyok!
Királyok vagytok, |
Csuti |
heelo
Csuti
|
|
bp 132 2005.11.19. 16:52 |
|
|
kisrizso
|
2006.07.15. 19:50
|
|
|

|
|
|
Gaben
|
2006.07.15. 19:47
|
|
|

|
| Englishman 327i írta: | | gaben írta: | | turbo írta: | Szép,óto
 |
Milyen néven (NICK) szerepel ez a kocsika, van még kép róla? | Hali. jürgen néven keresd. |
Nem tudnál bővebbet, mert az istennek sem találom.
Végig néztem az összes BMW-t de csak olyan találtam hogy "jür-gen" neki pedig egy E36 323-asa van. 
|
A hozzászólást 0 alkalommal szerkesztették, legutóbb 2006.07.15. 20:40 (1).
Gaben
V2534070
|
Pécs 688 2005.07.02. 08:50 |
|
|
|