Mint említettem szólnék néhány szót az autó hibáiról.
Kezdjük a karosszériával:
Már megvételkor látszott néhány tipikus E36 betegség. Ezeket orvosoltuk.
Mindegyik elem menthető volt kivéve a jobb első sárvédőt. Próbáltam szerezni drágább-olcsóbb után gyártottat, de a lakatos azt mondta, hogy azokat erre az autóra nem rakja fel...

. Már kezdtünk elbizonytalanodni, hogy nem volt-e rommá törve az eleje. Így felhajtottam egy gyári bontottat. Kb 2 hétig tartott, de sikerült. Homokfújás után elsőre hibátlanul állt....érdekes. Ezután jól ki lettek fújva. A fényezés sajnos kicsit elüt. A 18 éves fényezés kicsit fakóbb, mint az új vagy csak az eredeti sötétzöld szín miatt van...nem tudom. Mindegy is. Ezért nem fényeztetem újra az autót.
A látottakon kívül volt még egy kis virág a motorház belépő és oldalélén...orvosoltuk. Az alján egyelőre nem találtam semmi javítani valót.
További kasztni hibák listája:
Lakatoláskor kiderült, hogy a széles díszlécek fém belseje el van rohadva. Nem akartam bontottat tenni rá mert az is hasonló állapotú lenne, ezért vékony került rá, ami teljesen műanyag. Vadi új gyári patentokkal. A vékony léc magasabb, mint a vastag...jobban is véd a csapódástól.
Kilincsek körüli gumi csere
Hátsó szélvédő kéder felső sarkai hiányoztak....gyári csere
2 gumibak hiányzott...gyárival pótolva
Ablakspricnik visszafolyásgátló szelepei eresztettek, ezért ázott a motortér szigetelés.....csere gyárira
Hátsó embléma csere