Szevasztok !
Mostmár itthonról írok,új a verda is ! (325i m3 konverzió topicba benézhet aki akar

)
Szóval vettem itthon egy 97 es 320i bömöst kisebb esztétikai problémákkal de annál jobb mechanikai állapotban ! szép új M3-as ülések voltak benne,amit pótoltam egy M3-as kormánnyal,váltógombbal hogy egy hangban legyen a belső,nameg persze egy szép fekete pioneer cd-s rádiót,mert a szürke jvc nem illett bele..
Mióta megvan vettem rá M-es első lököst,küszöböket,tükröket,csomagtér spoilert a schmiedmanntól,kicsit drága hely de máshol nemigazán találtam..
Aztán lett bele téve egy Ultra racing toronymerevító amihez párosul a Ta technix sportgátló 60/40 es ültetéssel (utóbbitól kicsit féltem mert soha életemben nem hallottam róla,de eddig megvagyok vele elégedve,persze nem bilstien pss9-es

) kapott 4 új Federal 215/40/17es papucsokat,aztán tettem bele még bosh projectoros lámpákat,amiket felszereltem fehér ccfl angel eyes-al és 6000K xenon szettel,meg csináltam egy olyan rövid váltót bele hogy kb 1 centit mozog a váltókar XD
A díszléceket és a felniket feketére fújtuk,és holnap ragasztom rá a kis m-es levonókat.
Nagyjából ennyi,a képek jobban beszélnek..
Ja egyébként kinnt voltunk a Soltvadkerti talin még az eredeti állapotában és király volt a buli.. reggel 5 kor még a fülünkbe a sátor mellett nyomtátok a turbós gépek lelkét tövig