Bassza meg!!! írtam kb 300sort, és lenyelte...most összegzem kb 5 sorban...
Hali All!!!
Én voltam németböl az ezüst e36 kupéval...
Viszont mielött bármi mást mondok, köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki segítette összehozni ezt a finom kis találkát.-legföképp Hondabandinak, hogy nem hagyta, hogy kimarja a belem a Jäger...

(Viszont a rükiben 30 kör rajzot szivesen megnézném 1x...

)
Szombat éjjel, szerintem mindenkinél elérte a foglalkozás a célját, ez abból is látszik, hogy 1 páran már állni nem tudtak a lábukon, de vezetni jobban, mint jozanon...
A vasárnapi gokart is feeling volt, csak a 30kg+-os hátrányommal nem tudtam nagyon mit kezdeni...
Kicsit a kocsimhoz is: A talit jólnevelten kibírta, viszont mikor elindultam kedden este vissza németbe, 30km-rel brno elött lefosta a horgasinát a vizpumpám, viszont jólneveleten, ahogy egy BMW-töl illik, még hazahozott 500km-ert. Holnap reggel megkapja a novi Meyle vízpumpát, és akkor remélem minden rendben lesz megint...
De mielött elfogy a szálláshely, én már most jelentkeznék a következö svkti talira, mert voltam tavaly, voltam most, és jövöre sem akarok kimaradni!!!
üdv.:Patre, aki nagyon megfáradt szombaton a Jäger, Whisky és Bacardi keveréktöl...